Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Leif Larsson, ordförande

Ordförande sedan 2014, idrottslärare, skolledare, konsult

Tidigare ordförande Svenska Gymnastikförbundets Barn-och Ungdomskommitté, Ordförande i  Stockholms Gymnastikförbund, Ordförande i Svenska Skolidrottsförbundet och ledamot av Riksidrottsstyrelsen.

Ledare för Barn-och ungdomsgymnastiken i DSK.

Tidigare spelare och tränare för Dalarö SKs A-lag

Boende på Dalarö sedan 1981 och är gift med Katarina och har 3 vuxna barn och barnbarn.

Erica Rollenhagen, kansli
För några är jag kanske ett nytt ansikte, medan andra kanske känner igen mig eller mitt namn.
Jag är fjärde generationens Dalaröbo och jag tycker att det är jättekul att få vara en del av sportklubben, som har funnits med mig sen jag växte upp.
Som kanslist kommer jag att finnas till hands för att sköta det administrativa arbetet i klubben samt besvara medlemsfrågor och ge stöd till våra ledare i deras arbete i klubben.
Kontakta mig om ni har några funderingar eller frågor.

Stina Hallberg, ledamot
Ingrid Edberg, ledamot samt ekonomiansvarig

Jag är ekonomiansvarig inom styrelsen sedan 2016. 

Dalaröbo sedan 1997 då jag med 2 barn och man flyttade hit från Hammarbyhöjden. 

Idag är både barn och man utflyttade men jag trivs på Dalarö och bor kvar. 


Jag arbetar på Folksams projektkontor där vi håller reda på och följer upp alla utvecklingssatsningar som pågår inom företaget. 

För att få ork och kraft till arbetet deltar jag så ofta jag kan i gruppträningen inom DSK.

Björn Wahström, ledamot samt utbildningsansvarig

Mitt min är Björn Wahlström, jag är 58 år särbo med två vuxna barn, som idag är utflugna ur boet. Är till största delen uppväxt på Dalarö och är fast bosatt på Dalarö sedan 1991.


Har under många år arbetat som ledare i DSK, när min son var aktiv inom fotbollen. Men när han slutade i tonåren, då slutade även jag som ledare. Det har gått ca 10 år sedan dess, och nu har jag känt att kontakten med idrotten skulle vara kul att ta upp igen. Jag har ett stort idrottsintresse, som inte enbart begränsas till att som åskådare se Hammarbys hemma matcher i fotboll. Skidåkning, cykel, löpning och gym är en del aktiviteter som jag själv praktiserar.


Sedan 1997 har jag arbetat som lärare på Dalarö skola. Under hela tiden har jag känt att ett bra samarbete måste finnas mellan skola och föreningsliv. Speciellt med DSK som har mycket av Dalarös barn anslutna till sin verksamhet. Jag tror också att bra kontakt mellan dessa verksamheter utvecklar, tryggar och ger en social insikt i helheten i Dalarö. Idrottshallen är ju dessutom något som båda använder flitigt.


Kontakt

Eva Lagerström, ledamot
Magnus Ransmyr, suppleant
Verksamhetsberättelse
Klicka på valt år så öppnas verksamhetsberättelsen som PDF

 
Huvudsponsorer
Sponsorer