Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Barngolfen tar paus
2017-08-21 07:41
Då intresset för golf för barn minskat i kombination med svårigheten att hitta dagar och tider då barn och ledare kan, gör att vi nu tar en paus under hösten. 
Vi ska dock ha möte med Haninge GK för att se hur vi kan slussa vidare de barn som vill träna vidare. Både i form av veckoträningar och intensivkurser. 
Om det är någon annan förälder som vill plocka upp bollen och kan fortsätta träningarna eller börja om med en yngre grupp så finns alla förutsättningar. Material, rutiner och kontakter finns och vi som drivit detta fram tills nu vill inget hellre och hjälper gärna till med en nystart. 

Har ni frågor så hör av er till mig.

Jag återkommer med mer info gällande Haninge GK. 

 /Tobias

Nu drar vi igång årets golfträning för barn
2017-05-07 20:47
Torsdagen den 11 maj träffas vi för att dra igång årets barnträning i golf på Dalarö. 

Vi har en del förändringar sedan tidigare säsonger som vi beskriver nedan och vi vill passa på att välkomna nya barn som tidigare inte varit med. Alla födda 09 och senare är välkomna och vi ser till att du som är helt ny får det stöd du behöver, du behöver inte ens ha med dig några klubbor. Vill du prova på så kom och var med de första tre tillfällena innan du bestämmer dig. 
Välkommen till Smådalarö Gård nu på torsdag kl. 18 

Torsdagar i stället för fredagar
För det första så har vi ändrat träningstiden till torsdagar kl. 18.00 - 19.30. 

Spelträning för de äldre barnen 
Vi har i år börjat samarbete med Haninge GK. Detta gör att de äldre barnen kommer få möjlighet att spelträna tillsammans med deras ungdomgrupp och gå ut på nio-hålsbanan där. Detta gör att vi förlägger all träning på Haninge GK i ett försök nu på våren. När vi träffas första gången pratar vi om hur vi kan samåka dit. 

Spela själva 
I vårt samarbeta med Smådalarö Gård så har du som barn och ungdom och medlem i golfsektionen möjlighet att spela på Smådalarö gård utan att erlägga greefee om du går med betalande vuxen. Så häng med mamma eller pappa nästa gång de ska ut. 

Träning för de yngre barnen
För de som ännu inte har förmågan att spela på en "riktig" bana så fortsätter Golfkul. Dvs vi växlar slagträning, puttning och 30-, 50-, och 100-meters banor. Vi kommer hålla till varannan gång på Smådalarö Gård och varannan gång på Haninge GK där vi har tillgång till drivingrange och övningsområdet. 

Det som är lika från föregående är att vi ska ha kul, lära oss golfa och att ledarna är dem samma. /Tobias, Stephan, Richard, Björn och Erik.
Inomhusträning i vinter
2016-12-16 14:54
Hej. I november drog vi igång vinterträningen i golfhallen. Vi kommer köra en gång i månaden enligt nedanstående schema. 
Vi lägger ut ett träningspass i kalendern och skickar en kallelse inför varje gång som vi vill att ni går in och svarar på. Detta för att vi måste föranmält hur många som kommer och hur många mattor vi behöver i hallen.

Notera att nästa tillfälle är redan nu i mellandagarna.

27 december. 16.00
22 januari 10.00
19 februari 10.00
26 mars 10.00
30 april 10.00 (ändrat)

God jul! /Ledarna
Avslutningen flyttad till 21 oktober
2016-09-28 23:29
Justin Bieber och Beliebers kommer ta över Globen och Tele2 arena på fredag så det finns ingen plats för oss. Vi har bestämt att flytta fram avslutningen till fredagen den 21 oktober. Vi kommer med en kallelse när vi bokat och vet att allt är klart. Sorry för sen info men vi kan ju se det som att vi förlänger golfsäsongen på detta sätt.

Påtal om förlängning så för vi diskussioner med Pro på Haninge GK med ett samarbete som kommer resultera i tider under vintern i Golfhuset i Jordbro. Tanken är att vi bokar in en lördag eller söndag timme per månad där vi slår golf i inomhus för att hålla i gång svingen och hålla i hop gruppen. Mer info kommer även om detta. /Tobias
Höstterminen börjar på fredag
2016-08-21 21:59
Vi kör igång golfen nu på fredag. Det blir sex tillfällen under hösten med en liknande avslutning som förra året då vi åkte i väg och spelade äventyrsgolf.

Nu på fredag är vi på IP och så varvar vi så att vi är på Smådalarögård varannan gång. I kalendern här på Dalarö Sportklubbs webbplats ser ni platsen varje fredag. Vi kan eventuellt ändra plats något tillfälle men då meddelar vi det via mail.

Välkomna till IP på fredag 17.30.
Rekordmånga barn i fredags
2016-05-23 13:14
Nu är golfsäsongen i gång och i fredags kom ju sommaren verkligen tillbaka. Det kom några helt nya barn som inte varit med förut och sammanlagt var det 26 barn vilket är något av ett rekord. De mer golfvana körde 50-banan och övriga tränade slag och puttar. Nästa gång är vi på IP och kör drivingrange, småövningar och brännboll. Välkomna alla nya och gamla minigolfare!

Vi vill passa på att påminna er som ännu inte anmält er(a barn) att göra så. Klicka på länken: http://www.dalarosk.se/form/Default.asp?ID=96727
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer
Sponsorer