SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dalarö Sportklubb
Fotboll

Välkommen till Bollskola F07-11

I framtidens idrott är individen i centrum. Alla får plats att idrotta utifrån sina villkor oavsett ålder, kön, prestationsförmåga eller andra förutsättningar. Träning och tävling är meningsfull och utformas så att utövarna mår bra, har roligt och utvecklas.

Rörelseförståelse är en helhetssyn på fysisk aktivitet, där målet är att fler ska röra på sig hela livet.

Helheten utgörs av fyra delar; den fysiska, sociala, psykiska och idrottsliga. Tanken är att träning och tävlingar ska utveckla individens förmågor inom alla fyra delar.

 

Det har under en tid, i olika sammanhang, från flera tjejer frågats efter en aktivitet där tjejerna kan spela fotboll och testa på andra bollsporter på ”deras villkor”. Dessutom har en enkät genomförts av Dalarö sportklubb där många tjejer efterfrågar ”tjejfotboll”. Killar som inte deltar i lagfotbollen kan också delta att spela fotboll på sina egna villkor.


Av dessa anledningar vill Dalarö sportklubb starta igång och driva en aktivitet i form av öppet hus (den ska därför vara avgiftsfri för barn som är medlemmar i Dalarö sportklubb). Den är till för barn födda 2007-2011. Sportklubben startar igång och driver det under ”Tjejfotboll/Bollskola”. Grundtanken är, att inomhus varva fotboll med andra aktiviteter, för att ge barnen möjlighet att även köra andra bollsporter, som innebandy, basket, bordtennis, tennis etc.

Ny verksamhet i klubben! Bollskola F07-11
2019-09-04 08:03

Tjejfotboll/bollskola!

Vi startar upp fotboll/bollskola för tjejer, födda 2007-2011.

Tid: Måndagar kl. 16.30-17.30

Plats: Dalarö IP

Frågor: Magnus Karlsson, 073-727 76 19


Bifogat finns ett dokument som beskriver tanken med denna bollskola, ta dig gärna tiden och läsa!

Klicka HÄR för att komma till dokumentet

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsor
Sponsorer