Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vi kallar tävlingen för Dalarö Triathlon Light för att du som aldrig har provat på en liknande tävling får uppleva hur det känns att simma, cykla och springa en sammanlagd sträcka på ca 1,3 mil i härlig skärgårdsmiljö, utan tävlingshets!


- TÄVLA I LAG! -
Ni tävlar i lag om 3 personer där ni väljer ut varsin tävlingsmoment


Starten går klockan 11:00 vid askfatshamnen och sedan simmar du in i Dalarö kanal, där dina kompisar nära och kära kan heja fram dig, tills du kommer fram till Sjöräddningsstationen.
Sträckan är ca 600 m.

Vid Sjöräddningsstationen står din cykel och väntar på dig och du hoppar upp och trampar ut mot Smådalarö Gård genom fin Skärgårdsmiljö i egen takt. Utmed vägen står vägvakter och ser till att du får en säker cykeltur fram och tillbaka till Sjöräddningsstationen.
Sträckan är ca 9 km.

Efter att ha lämnat cykeln vid Sjöräddningen springer du den sista delen av tävlingen utmed kanalen mot hamnen, springer sedan vidare upp mot Dalarö by och genom små lummiga vägar och
strålande utsikt vidare mot målet som är beläget på Dalarö Torg. Dit nu alla åskådare har tagit sig för att se dig gå i mål.
Sträckan är ca 2,5 km.

Vid målet får du chansen att vinna fina priser som kommer att lottas ut och du får även ta emot en tapperhetsplakett för genomförd Triahtlontävling på Dalarö.
Klasser:
1. Motion, vuxen 19 år; 400 kr
2. Lag; 500 kr
3. Junior 18-19 år; 300 kr
4. Junior 14-17 år; 200 kr

Sista anmälningsdag är fredagen den 21 augusti.
Efteranmälningar godtas med extra tillägg på 25 kr.
 
Huvudsponsorer
Sponsorer