SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Dalarö Sportklubb

Här hittar du som vill aktivera dig själv och resten av familjen ett stort utbud av idrott passande hela familjen.

Som en klubb grundad redan 1932 kan du tro att vi vet allt om idrott men det finns ständigt mer att lära!


Ovan i menyn ser du aktivitet anpassade efter åldrarna i familjen.

I menyn till vänster(upp till höger för mobilsidan) hittar du menyvalen för att bli medlem, läsa mer om klubben, titta på bilder mm.Vid frågor om hemsidan maila web@dalarosk.se

Bordtennis
På gång i DSK Bordtennis
2021-02-17 07:30, Bordtennis

För barn födda 2005 eller senare öppnar vi nu upp för aktiviteter i sporthallen!

  • Prova på pingis söndagar 8.15- 9.45
  • Sportlovspingis! Kl 10.00-12.00 
    • tisdagen den 2/3 
    • torsdagen den 4/3
Vid frågor, kontakta Nisse Nobrand
DSK startar sin digitaliseringsresa!
2021-02-03 08:54
Har du inte fått detta utskick per mail? Höra av dig till web@dalarosk.se
Dalarö SK öppnar upp för träning i hallarna!
2021-01-21 09:20

Fr.o.m. måndagen den 18 januari öppnar Haninge kommun upp utomhusanläggningarna igen för organiserad träning i mindre grupp.


Från den 25 januari blir det möjligt att återigen träna inomhus för barn födda 2005 eller efter, enligt de bestämmelser som finns beskrivna i den tillfälliga covid-19 lagstiftningen gällande idrottsverksamhet. Pandemilagen gäller för våra ”öppna” verksamheter. Se: https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen


För föreningens verksamheter som riktar sig ”till enbart en på förhand definierad grupp medlemmar, till exempel spelarna i ett visst lag inom en förening” gäller att förhålla sig till Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd. Folkhälsomyndighetens föreskrifter och nationella allmänna råd.


Oavsett vilken typ av verksamhet det handlar om, och vilket regelverk den omfattas av, så har Haninge kommun beslutat att pandemilagens begränsningar för antal personer gäller för alla kommunens anläggningar.


Maxantalet i lokalerna är baserade på lokalens storlek där det är max 1 deltagare per 10 kvm.

För Dalaröhallen innebär detta ett maxantal på 67 personer. I spegel/danssalen max 10 pers


Notera dock att även om träningsverksamhet inte räknas som ”allmän sammankomst” eller ”offentlig tillställning” bör ”Mindre grupper” ändå förstås utifrån regeringens budskap om att begränsningen till åtta personer är normerande för all verksamhet. Föreningar bör m.a.o. se åtta personer som en riktlinje för grupper. När så är möjligt ska verksamheten även förläggas utomhus.


Det är ni som genomför verksamheten som skall säkerställa att regelverket följs. 


Haninge kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att alla bör byta om hemma vid träning eller idrottande och har därför stängt omklädningsrummen för ombyte.

Dalarö SK och uppdaterade restriktioner
2020-12-20 16:44

I och med ytterligare skärpta restriktioner gäller följande för Haninge kommuns alla idrottsanläggningar fr.o.m. idag 20/12:

·  Alla inomhusanläggningar är stängda fram till den 24 januari.

·  Utomhusanläggningar hålls öppna och belysta för spontanidrott i mindre grupper, dock ej organiserad lagträning (omklädningsrum hålls stängda).


Vi håller oss uppdaterade och gör förändringar enligt gällande restriktioner från myndigheter, kommun och region. Om inget annat anges här gäller nuvarande restriktioner till 24/1.


Läs mer här:

https://www.haninge.se/aktuellt/Nu-vidtar-vi-ytterligare-atgarder-for-att-bromsa-smittspridningen/

Dalarö SK och FHMs nya nationella råd
2020-12-16 08:57

Folkhälsomyndigheten har beslutat om nya nationella allmänna råd som började gälla den 14 december 2020. För idrotten innebär detta att även utövare födda 2004 och tidigare nu kan träna om det kan göras under smittsäkra former. I DSK har vi stängt ner verksamheten året ut och avbokat halltiderna så vi kommer inte att starta upp igen innan juluppehållet.


Läs på Riksidrottsförbundets hemsida om vad som gäller mer specifikt. För ledarna är det detta som gäller för planering av uppstarten av vårens verksamhet. Skulle situationen och rekommendationerna förändras uppdaterar vi våra riktlinjer här.


https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/vanligafragoromcoronavirusochidrott/folkhalsomyndighetenharbeslutatomnyanationellaallmannarad.vadinnebardeforidrotten

Nyheter från vår verksamhet
Bordtennis, 17/02 07:30 
Gruppträning, 25/01 14:18 
Gruppträning, 18/12 17:37 
Gruppträning, 15/12 09:32 
Gruppträning, 10/12 13:13 
Gruppträning, 03/12 19:56 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer