Dalarö Sportklubb, grundad 1932

Utvecklingsmodell för livslångt idrottande med Dalarö SK!

 

Dalarö Sportklubb är en flersektionsförening som erbjuder alla som vill vara med möjligheter till en aktiv fritid genom fysisk träning som utvecklar människors särskilda behov där allt från elitidrott, lek, motion och rehabilitering skapar förutsättningar för god hälsa och välbefinnande.

 

I Dalarö SK delar vi in vår idrott efter ålder och ambitionsnivå. Med barnidrott avser vi i allmänhet idrott till och med tolv 12 års ålder. Med ungdomsidrott avser vi idrott för tonåringar 13 – 20 år. Med vuxenidrott avser vi idrott för dem som är över 20 år.


I barnidrotten leker vi och ger barnen möjligheter att utveckla sina förmågor som ger inträde till idrottens värld


I ungdomsidrotten sker en succesiv naturlig skillnad mellan olika idrottsliga ambitionsnivåer. De principer om lekfullhet och allsidig träning, som gäller inom barnidrotten, ska även gälla under de första åren inom ungdomsidrotten.


I vuxenidrotten utformar vi vår verksamhet så att den främjar god hälsa. Vi vill attrahera både kvinnor och män som vill tävla eller idrotta på motionsnivå för rekreation och rehabilitering.


Dalarö SK är en av flera enande krafter i vårt samhälle med omnejd. Vi verkar för att engagera invånarna på något sätt, antingen som idrottsutövare, ledare, aktiv förälder eller god supporter, gärna i flera roller samtidigt!


Vill du bli medlem i Dalarö SK? Klicka då här!
Efterlysning, laptop till handbollen
2017-09-21 09:21

Dalarö Sportklubb söker för handbollens räkning en bärbar dator.

Om ni har en bärbar dator som ni inte har användning för och kan tänka er att skänka den vänligen ta kontakt med handbollssektionens ordförande Jana Henner [jana.henner@postnord.com]

Ingen aktivitet i hallen måndag 18/9
2017-09-16 14:53
Måndagen den 18 september kommer 125 soldater från franska flygvapnet att sova över i Dalarö Sporthall. Truppen åker vidare med båt till Utö, tisdag morgon för att delta i övningen Aurora.

Med anledning av detta kommer all verksamhet som rör Dalarö SK på måndagen den 18/9 att ställas in. 
Vi ber om ursäkt för detta sena meddelande men förfrågan kom sent fredag 15/9,  och Haninge Kommun, har tillsammans med Dalarö Sportklubb då beslutat att tillstyrka försvarsmaktens förfrågan om att låta de franska soldaterna övernatta i Dalaröhallen .

Leif Larsson, Ordförande
Ledarträffen den 25 augusti
2017-09-14 09:44

Den årliga ledarträffen ägde rum vid golfbanan där ca 25 ledare inklusive Dalarö SK styrelse samlats för att ladda batterierna inför höstens verksamheter.

Ulrika Eriksson, Eva Lagerström och Stina Hallberg ordnade med grillat och sallad samt några, i lagform, trevliga aktiviteter som bangolf och volleyboll.

Det var mingel, tjo och tjim, musik och mörka moln som hotade i fjärran.

Trots att ett riktigt skyfall störde inledningen av festandet blev det en lyckad tillställning med mycket skratt som senare avtog vid mörkrets inbrott, då vi begav oss hemåt och mot en ny hösttermin.

Invigningen av Motorikbanan på Dalarö
2017-09-14 09:40
Den 17 juni invigde Dalarö SK sin motorikbana i Schweizerdalens parkområde belägen mellan Ute-Gymmet och Boulebanan i angränsning till Dalarö IP.
Dalarö Triathlon Light 2017
2017-09-14 09:33
Foto Sven Jonson
Efter sedvanlig uppvärmning ledd vid sporthallen av Kerstin Davidsson och Ulrika Kurki gick starten vid Lilla bron där 70 st. förväntansfulla deltagare sedan forsade fram, ivrigt påhejade av vänner och bekanta som gående kunde följa simmarnas frenetiska armviftande som fick Dalarö Kanal att likna en fors.
Nyheter från vår verksamhet
Gruppträning, 21/09 10:04 
Gruppträning, 11/09 07:58 
Golf Vuxna, 09/09 08:04 
Tennis/Bordtennis, 05/09 14:45 
Gruppträning, 28/08 09:13 
Golf Barn, 21/08 07:41 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer