SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dalarö Sportklubb
Gymnastik

Lady DSK höstresa 2020: Bohuslän 3-6 september
2020-02-24 22:56
Denna inbjudan gäller för både tidigare och nya medlemmar i Lady DSK!

Vandra utan packning – vårt förstahandsval
Tre dagars vandring utan packning. I resan ingår boende på tre olika ställen som också står för maten och förflyttning av vår packning. Vi kan helt och hållet koncentrera oss på att vandra och umgås. Startpunkten blir någonstans nära Kungshamn.
Transport: tåg och buss
Avresa: torsdag lunch 3/9, hemresa söndag eftermiddag 6/9
Totalt pris: ca 7 500 kr/person

Tjörn – ett alternativ
Vi blandar cykelturer och vandring med besök på Nordens Akvarellmuseum och skulpturparken i Pilane. Boende i hus för sju personer där vi sköter frukost och middagar tillsammans.
Transport: tåg och buss
Avresa: tidigt fredag morgon 4/9, hemresa söndag eftermiddag 6/9
Pris resa och boende: ca 2 000 kr/person OBS att mat, dryck och aktiviteter tillkommer, men kommer att bli billigare än alternativ 1.

O.S.A. fredag 28 februari - Viktigt!
Eftersom efterfrågan är stor behöver vi boka våra platser så snart som möjligt. Meddela vilket alternativ du föredrar, du kan välja båda (flest röster avgör vilket alternativ det blir), maila sofiagrosche@gmail.com absolut senast fredag 28 februari. Anmälan till vandra utan packning är bindande.

Vi som planerar årets resa är
Sofia Grosche
Ann-Marie Gundemark
Helen Larsson
 
Huvudsponsor
Sponsorer