SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Dalarö Sportklubb Gruppträning

Välkommen till Dalarö Sportklubb Gruppträning
Kommittéordförande - Ida Lindström
---
VI SÖKER NYA LEDARE!
Är ditt stora intresse att sprida rörelseenergi och träffa nya människor? Känner du att du sitter på kunskap som fler skulle ha glädje av? Eller tycker du bara att det bara fattas det där lilla extra på schemat idag?
Då söker vi dig till ny ledare i Dalarö SK Gruppträning. Vi har idag ett bra utbud i veckoschemat men är alltid öppna för nya ideér! Hör av dit till kommittéordförande Ida vid intresse.

Gruppträningen våren 2021
2021-01-25 14:18
Hej alla träningssugna medlemmar!

I förra veckan fick vi klartecken från Haninge kommun att öppna hallarna för aktivitet och glädjen var stor MEN kortvarig. Efter nya, tydligare, direktiv från Folkhälsomyndigheten så gäller öppnandet för barn födda 2005 eller senare.

Dessa bedömningar kommer uppdateras varannan vecka och vi håller ögonen öppna efter bedömningen att vi kan öppna hallen för samtliga medlemmar och starta verksamheten igen.

Tills dess
Ledarna genom Ida
Uteträning lördag, 9.00!
2020-12-18 17:37
Här kommer en nyhet som fastnade halvvägs på vägen imorse(jag är ju bara människa 😉)
Vi ses som vanligt lite innan vid IP och startar 9.00. Intervallträning som brukligt på lördagarna!

Ida
Uteträning onsdag 16/12
2020-12-15 09:32
Imorgon kväll ska det bli uppehåll så då kör vi lite utomhusträning nere vid IP. Det kommer bli HIIT träning (läs mer om det här) med fokus på ben- och bålstyrka. Inställt vid ösregn.
Vi startar 18:30 imorgon onsdag, ses nere vid IP några minuter innan. Det kommer finnas viktsäckar att tillgå men passet går utmärkt att genomföra utan vikter.

Ida
Uteträning lördag DSK gruppträning
2020-12-10 13:13
Vi tar oss an lite träning igen på lördag 9.00.

Intervallträning med kroppen som redskap, individuellt där vi kan hålla önskat avstånd till varandra. Vi kör även om det duggregnar men inställt vid större mängder regn, det kommer i så fall uppdaterats här!

Ses nere vid IP 8.50 på lördag! 🏋️‍♀️
Uteträning lördag 5/12
2020-12-03 19:56
På lördag kör vi uteträning på/nära IP. Vi samlas 8.50 och startar sedan kl 9.00. Vanliga typen av intervallgympa inkl uppvärmning, vi undviker att ligga ned på marken men kan tänkas sätta i händerna i så kläder efter väder, inga redskap behövs. Öppet för alla som vill motionera.

Såklart håller vi avstånd till dem vi inte känner och umgås med!!

Det går bra att maila ida@lbv.se vis frågor. Ses på lördag!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer
Sponsorer