SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dalarö Sportklubb
Huvudförening

Äntligen är det dags! 20 augusti 11.00 går loppet av stapeln!

 

Dalarö Sportklubb anordnar för sjunde gången en Triathlontävling på Dalarö för motionärer.
Motionstävlingen är till för dig som aldrig provat en liknande tävling och du får en chans att uppleva hur det känns att simma, cykla och springa en sammanlagd sträcka på 1,3 mil i härlig skärgårdsmiljö utan tävlingshets!

Starten går i kanalen vid Dalarö Sporthall och sedan simmar du mot Sjöräddningsstationen som ligger 600 m bort vid inloppet till Vadviken.
Kompisar, nära och kära kommer att heja fram dig utmed kanalen!

 

Vid Sjöräddningsstationen står din cykel och väntar på dig och du hoppar upp och trampar ut mot Smådalarö Gård genom fin skärgårdsmiljö i egen takt. Utmed Smådalarövägen står vägvakter och ser till att du får en säker cykeltur fram och tillbaka till Sjöräddningsstationen.
Sträckan är ca 9,5 km.


Efter att ha lämnat cykeln springer du den sista delen av tävlingen genom Dalarö by.
Du springer upp längs Odinsvägen mot byn, ner till Fiskarhamnen och sedan genom smala lummiga vägar med strålande utsikt tillbaka mot Sjöräddningsstationen och målet.
Sträckan är ca 2,5 km lång.


Vid målet får du chansen att vinna fina priser som kommer att lottas ut.

 

Tävla i lag

Om ni är flera som vill dela upp sträckorna mellan sig så kan tre personer utföra var sitt tävlingsmoment, Simning, Cykling och Löpning! Kom på ett fyndigt lagnamn och anmäl er genom länken nedan.


Du kan anmäla dig och betala anmälningsavgiften genom att klicka här  


Motionsklasser:
1. Motion vuxen, 19 år – 400 kr
2. Lag – 500 kr
3. Junior, 18-19 år – 300 kr
4. Junior, 14-17 år – 200 kr

 

Sista anmälningsdag är torsdagen den 18 augusti. Välkomna!

 
Huvudsponsor
Sponsorer