SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dalarö Sportklubb
Huvudförening

Dalarö Sportklubb

Dalarö SK bildades 1932 och från att länge varit koncentrerad på fotboll och gymnastik har klubben nu en hel palett av verksamheter att bjuda på. Det är vår fina sporthall som möjlig gjortdenna utveckling.


Men även om verksamheterna förändrats mycket har inte klubbens syfte och vision gjort det. Vi formulerar oss visserligen annorlunda idag än för 85 år sedan och vissa tillägg har vi gjort, men i grunden håller klubben fast vid sina ideal.


Dalarö SK vill vara en av flera enande krafter i vårt samhälle med omnejd. Vi arbetar för att engagera varje invånare på något sätt,antingen som idrottsutövare, ledare, aktiv förälder eller supporter, gärna i flera roller samtidigt.


DSK tror att barn, ungdomar och vuxna genom idrotten förutom kroppsligt välbefinnande lär känna och värdesätter den kamratskap och gruppkänsla som ger glädje och trygghet i livet. Sportklubben uppmuntrar också till resor inom och utom landet för deltagande i träning och cuper. Dessa ger deltagarna inblickar i andra världar och bidrar till att öka toleransen och förståelsen människor emellan.


Dalarö SK har som målsättning att kostnaden för idrottsutövande skall vara så låg att ingen skall behöva avstå av ekonomiska skäl.


Välkommen som medlem, idrottsutövare, ledare, förälder,supporter i och/eller sponsor till Dalarö SK.

Utvecklingsmodell för livslångt idrottande med Dalarö SK
Dalarö Sportklubb är en flersektionsförening som erbjuder alla som vill vara med möjligheter till en aktiv fritid genom fysisk träning som utvecklar människors särskilda behov där allt från elitidrott, lek, motion och rehabilitering skapar förutsättningar för god hälsa och välbefinnande.

 

I Dalarö SK delar vi in vår idrott efter ålder och ambitionsnivå. Med barnidrott avser vi i allmänhet idrott till och med tolv 12 års ålder. Med ungdomsidrott avser vi idrott för tonåringar 13 – 20 år. Med vuxenidrott avser vi idrott för dem som är över 20 år.

 

I barnidrotten leker vi och ger barnen möjligheter att utveckla sina förmågor som ger inträde till idrottens värld

 

I ungdomsidrotten sker en succesiv naturlig skillnad mellan olika idrottsliga ambitionsnivåer. De principer om lekfullhet och allsidig träning, som gäller inom barnidrotten, ska även gälla under de första åren inom ungdomsidrotten.

 

I vuxenidrotten utformar vi vår verksamhet så att den främjar god hälsa. Vi vill attrahera både kvinnor och män som vill tävla eller idrotta på motionsnivå för rekreation och rehabilitering.

 

Dalarö SK är en av flera enande krafter i vårt samhälle med omnejd. Vi verkar för att engagera invånarna på något sätt, antingen som idrottsutövare, ledare, aktiv förälder eller god supporter, gärna i flera roller samtidigt!

 
Vill du bli medlem i Dalarö SK? Klicka då här!
 
Huvudsponsor
Sponsorer