SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dalarö Sportklubb
Huvudförening

Här kan du maila hela styrelsen samtidigt
Adam Andersson, Ordförande

Jag heter Adam Andersson, är 32 år och bor tillsammans med min fru, Cecilia, och mina tre söner på Dalarö. Faktiskt i samma hus jag växte upp i.

 

Jag arbetar som fastighetsmäklare här på Dalarö och på öarna i skärgården runtom. I mitt jobb får jag ofta frågan från personer som vill flytta till Dalarö vilka som bor här. Mitt svar är aktiva personer som alla uppskattar ett liv nära hav och skog.  

 

Som uppvuxen på en liten ort som Dalarö vet jag hur viktigt det är att det finns en gemenskap där alla känner sig välkomna. En plats där ingen är utanför. Min önskan är att Dalarö Sportklubb ska vara den platsen. Vill man röra på sig så ska man få röra på sig, oavsett vem man är.

Jag hoppas att mina arbete i Dalarö Sportklubbs styrelse kan bidra till ett ökat engagemang bland befintliga och nya medlemmar. Detta genom att arbeta vidare med den fina grund som byggts upp under alla år och även med nya idéer och aktiviteter. 

 

Kontakta Adam

Karl Meyer, ledamot

Mitt namn är Karl Meyer och jag har sedan barnsben engagerat mig i föreningslivet och älskar att hålla mig aktiv på alla möjliga vis.  

Jag växte upp i ett mindre samhälle i Småland med liknande befolkningsstorlek som Dalarö på vinterhalvåret. Under uppväxten testade jag på en rad olika aktiveter såsom fotboll, handboll, pilbågeskytte, etc.   

 

Efter har bott i Stockholm i nästan 10 år valde jag och min familj bosätta oss här på Dalarö 2020. 

Att lämna den trånga storstaden och komma närmare naturen och landa i ett mindre samhälle samt sammanhang anser jag är en idealisk plattform till att kunna engagera mig för en mer levadande hembygd och föreningsliv. Med målet att verka stort i det lilla sammanhanget hoppas jag kunna bidraga till att stärka gemenskapen på ön. Detta anser jag vi når genom att erbjuda en mångfald och brett utbud av verksamheter, vilket är en bra grund till att nya spännande möten mellan människor uppstår. Genom min uppväxt och stora engagemang i diverse aktiviteter både som ledare och aktiv och inte minst i min nuvarande yrkesroll som skolledare har jag skaffat mig bra erfarenheter som jag hoppas kommer väl till pass i styrelsearbetet i Dalarö Sportklubb." 

 

Kontakta Karl

Anna Mohlin, ledamot samt ekonomiansvarig

Har har bott på Dalarö i 10 år

Barnen är flitiga deltagare på fotboll och gymnasik. Själv är det enstaka gruppträningar. 

Jobbat med ekonomi och redovisning i drygt 20 år.

Ska bli härligt att bidra till sportföreningen som ger så mycket glädje till våra barn!

 

 

Kontakta Anna

Daniel Bernehjelt, ledamot

Jobbar med fastighetsutveckling och är Dalaröbo sedan 2011.
Jag sysslat med lagidrott i hela mitt liv. Som aktiv har jag spelat innebandy och ishockey på elitnivå och idag är jag engagerad i fotbollssektionen inom DSK som tränare för årskullen född 11/12. 

 

Kontakta Daniel

Jenni Laukkanen

Mitt namn är Jenni Laukkanen, boende på Dalarö sedan sex år tillbaka då längtan efter öliv tog över. Jag är nämligen uppvuxen i Åbo, på liknande ö, dock med något större befolkning och enbart fem kilometers avstånd till stadens centrum.


Jag har varit engagerad i föreningsliv sedan barnsben både genom idrott, scouterna och jollesegling. Jag har hållit på med olika bollsporter men framför allt har jag bakgrund inom friidrott och senare innebandy på elitnivå. I scouterna fick jag prova på ledarroll redan i 13 års ålder och har sedan dess antingen lett ungdomar eller haft ansvar för barn- och ungdomsverksamheter i olika ”bakgrundsroller” inom scouterna och segling, med undantag för de senaste åren när våra barn varit små.


Jag har stor erfarenhet av både föreningsliv och leda unga/barn samt bra erfarenheter i övrigt från min yrkesroll och hoppas med dessa kunna bidra till Dalarö Sportklubbs bästa och framför allt till att engagera lokalborna i klubben, oavsett om det är via idrottande eller stödfunktioner. Att få bidra till att barn & unga växer och utvecklas till modiga självständiga personer med bra självkänsla, där idrott och bra sammanhang är starkt bidragande faktorer enligt mig, är något som ligger mig varmt om hjärtat.

 

Kontakta Jenni

Tashmina Berdini, ledamot
 
Erica Rollenhagen, kansli
Verksamhetsberättelse
Klicka på valt år så öppnas verksamhetsberättelsen som PDF
 
 
Huvudsponsor
Sponsorer